Marije vindt dat er teveel informatie geboden wordt

En u zei, dat u werd overladen met folders en informatie. Hoe heeft u dat ervaren, dat u meteen zoveel informatie kreeg?

Nou, het was wel een beetje veel. Dat is nog wel steeds, maar ja. In de ene folder staat deze tip en in de andere folder staat die tip en je kan op reis met, onder begeleiding van een verpleegster. Nou, zover zijn we nog niet. En nou, we hebben wel eens gezegd, het wordt ook wel een commerciële zaak, hè? Er is zoveel, het wordt wel aangegrepen als, daar kunnen we iets mee. En je krijgt ook veel over de post. Je hoeft maar een keer iets te geven, te storten en dan hebben ze je gelijk in de klauwen en dan blijven ze maar zeuren. En dat is, soms wordt het wel eens irritant. Het is wel eens teveel. En we hebben ook nog een eigen leven, wat ik net zei, dus dan schuiven we het maar eens even opzij. En als we vragen hebben, dan kunnen we altijd bij het opvanghuis terecht of bij de casemanager. Maar het is een beetje veel. Goed bedoeld, maar ja.

Je wordt er dan wel weer altijd mee geconfronteerd?

Ja, daarom, altijd. En dan, daar wil je wel eens even van verlost zijn. Want we hebben het al in huis, toch? We hebben al een Alzheimerpatiënt in huis, of een dementerende, ja [-].


Meer interviews van Marije (Alles)


Meer over dit onderwerp