Martine kan zelf haar tijd indelen waardoor ze mee kan naar een bezoek aan een arts

Interviewer: En qua regelmogelijkheden bijvoorbeeld eh, nou ehm, mee naar een arts bezoek of mee naar …

Respondent: O dan kan al eigenlijk altijd wel. Ja. Ja dat is ook het mooie van het welzijnswerk en in ieder geval als je buurtwerker bent dat je ook gewoon je eigen agenda kunt, kunt plannen en eh … Ja. 

Interviewer: En dan eh betekent dat dat u daar ook vrij voor neemt? Of dat er, dat u, ja op een ander moment weer meer werkt? Hoe eh, hoe gaat dat?

Ja, ik neem dan op dat moment vrij en dan eh werk ik op een ander moment. 

Nee, nee het is een beetje hetzelfde zeg maar als, als dat mijn dochtertje een eh, tienminutengesprek op school heeft of zo. Ja dan weet je gewoon van oké hè, van ik moet er nog naar toe en eh, en na die tijd, dan ben je een uur kwijt bijvoorbeeld, dus eh, dan werk ik een andere keer eh een uur … Ja. Nou ik ik denk, helemaal vergeleken bij, bij […], dat het hier wel veel makkelijker is. Omdat je dus zelf je agenda bijhoudt en eh, ja hè, want als ik nu bijvoorbeeld oké is ga met mijn moeder naar een geriater toe, dan hou ik gewoon dat tijdstip vrij. Dus dat gaat hier heel makkelijk eigenlijk. Ja. We runnen eigenlijk allemaal een beetje ons, onze eigen toko in dit werk.


Meer interviews van Martine (Alles)


Meer over dit onderwerp