Diana is tevreden over de steun die ze van collega’s krijgt

Nou ja ze vragen nou ja in in goed ik werk er dan niet zo lang, maar ze vragen wel geregeld hoe het thuis gaat en ze nou ja gewoon dat ze het weten, vind ik al fijn. Dat men weet dat ehm dat deze situatie er is. Omdat je dan mensen daar ehm ze hebben er begrip voor en daardoor voel ik ook wel een bepaalde steun, maar wel dat ze, ze weten van de situatie en ze vragen er ook wel eens naar en ze zijn daar ook in geïnteresseerd. Nou ja goed, dus dat is voor mij voor nu goed. Dat ik denk van nou ze weten het.

I:             ehm toen je moeder toch ineens heel slecht en je naar de IC moest ehm ja werd dat makkelijk opgepakt? Of eh reageerden mensen juist heel stom?

Nee nee nee, dat werd echt heel goed opgepakt. Want ik belde de wijkverpleegkundige, dat weet ik nog. Ik belde de, ik kreeg eerst telefoon eh van mijn zusje dus dat het niet goed ging. Ik was bij een klant. Ehm gelukkig bij een echtpaar die eh waar ik al heel lang kwam. Dus die ook gewoon met mij leefden. En ehm toen heb ik de wijkverpleegkundige opgebeld en nou ja goed m~ nou ja zo was ik dan en nou moet ik nog zoveel mensen doen en toen zei ze ook van nee, je gaat nu naar het ziekenhuis. Of nee eigenlijk zei ze van je moet zorgen dat er iemand met je meegaat. Ik zeg die heb ik niet, dat kan niet. Ze zegt jij hoeft je niet druk te maken over de patiënten of over de zo~ over de ehm de cliënten, ze zegt van ik die doe ik, jij gaat naar het ziekenhuis. Zorg dat je er veilig komt en eh dat was gewoon super.


Meer interviews van Diana (Alles)