Help PratenOverGezondheid verder! Deelnemers gezocht voor afstudeeronderzoek

In opdracht van Stichting PratenOverGezondheid doet Freek Molenhuis onderzoek naar de redenen waarom mensen donaties doen aan goede doelen. Freek studeert commerciële economie aan de Hanzehogeschool Groningen en doet dit onderzoek in het kader van zijn afstuderen. Voor zijn onderzoek is hij op zoek naar mensen  die deel willen nemen aan een interview hierover. Het interview duurt maximaal een uur en kan telefonisch, bij u thuis of op een andere locaties van uw voorkeur plaatsvinden. Het maakt niet uit of u wel of niet doneert aan goede doelen. Het enige dat van belang is, is dat u bekend bent met de website www.pratenovergezondheid.nl. De interviewgegevens worden anoniem verwerkt.

Door mee te werken helpt u de stichting verder!

Wilt u Freek & PratenOverGezondheid verder helpen?

Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u contact opnemen met Freek Molenhuis:

Email:                [email protected]

Telefoon:           050 361 6636