Ans kreeg haar kleding niet aan en voelde zich total loss

Ja, en zowat een week, voor veertien dagen, nee deze week was dat, nou, dat was het ergste van alles. Ik was bij het wassen en aankleden, en dan ging je hè, schone onderbroek aan, je weet wel hoe dat gaat, is een raar praatje misschien nou, en dat ging alvast niet. Nog een keer, nog een keer. Nou, laat maar even zitten, beginnen we even met m’n hemd, ging niet. En zo ging je dus maar door zo van met wat je allemaal had en ik begin me daar te huilen. Ik kreeg niks meer voor elkaar. Ik kreeg mezelf helemaal niet [-], heeft Jan me helemaal aan moeten kleden. Nou moe.

Wat gebeurt er dan met u?

Ja, ben je total loss. [-] Dat is niet leuk hè? En soms is het gewoon maar één shirtje, net één ding, maar ik heb ook tijden gehad van, kreeg ik helemaal geen BH aan. [-] En nou kom ik nog wel eens met een shirtje naar beneden dat ik denk van, hè die, dat hemdje met dat, hoe heet het, het hemdje met, hè.

Zo’n bandje?

Nee, het hemdje dan en dan eerst de BH en als ik dat weer goed heb zitten, dan is het prima. Maar het kan nog wel eens een keertje iets fout zitten, maar dan kun je dat zo nog even weer veranderen, maar toen was het gewoon echt helemaal te gek.


Meer interviews van Ans (Alles)


Meer over dit onderwerp